Türkiye Otelciler Federasyonu başkan yardımcısı ve KATİD Başkanı Murat Toktaş, Elon Musk'ın Zuckerbeg ile kafes dövüşü için en uygun yerin Aspendos olduğunu söyledi.
Murat Toktaş, Elon Musk “Zuckerbeg ile dövüşümüx X de ve meta da canlı yayımlanacağını belirterek, ''Elon Musk, mekân modern olmayacak, antik roma konsepti olacak'' demişti. Bunun üzerine Elon Musk ın yer olarak İtalya’da mekân baktığı haberleri Avrupa basınında yazılmaya başlandı. Bu yer neden Aspendos Antik Tiyatrosu olmasın'' dedi.
TÜROFED başkan yardımcısı Murat Toktaş ”Elon Musk ın Zuckerbeg ile kafes dövüşü yapma konusunda oldukça ısrarlı. Bu gerçekleşir mi bilmiyorum. Lakin konu dünya basınında bir süredir gündem olmuş durumda. Bizde bu kafes antik döğüşünün en doğru yerinin Aspendos olduğunu dillendirmeliyiz. Dünya kamuoyunda böyle bir gündem varken Türkiye olarak bizde yerimizi alabiliriz'' diye konuştu.
Bu olayın gerçekleşmemesi halinde dahi ülkemiz ve Antalya için büyük reklam olacağını söyleyen TÜROFED başkan yardımcısı Toktaş ”Antalya’nın ve Aspendos un reklamını Elon Musk üzerinden yapabiliriz'' dedi